Team

Osteo Health Clinic is de kliniek in Delft waar je met jouw specifieke fysieke en mentale klachten terecht kunt bij een fijn team van behandelaars en coaches. Altijd professioneel, persoonlijk en zorgvuldig. Zo helpen we je graag bij uiteenlopende klachten en pijnen aan de rug, nek, gewrichten, buik of hoofd. Last van stress, een burn-out of andere problemen in de privé- of werksfeer? Laten we er samen wat aan doen. Ook voor (sport)massages, massage lessen, shockwave, echografie acupunctuur en dry-needling is Osteo Health Clinic de professionele kliniek in Delft.

Jan Vermin & Xander Verbeek

Fysiotherapeuten - Living-Fit

Jan Vermin en Xander Verbeek vormen samen het fysiotherapie duo in Delft. Een divers duo waar je voor veel verschillende behandelingen terecht kunt. Jan is al sinds 1980 fysiotherapeut en tevens geschoold in dry-needling, acupunctuur, manuele therapie, echografie en shockwavetherapie. Shockwaves zijn geluidsimpulsen met zeer veel energie, die zich als golven in de diepte verplaatsen. Daarmee wordt shockwavetherapie succesvol ingezet voor o.a. de behandeling van hielspoor, kniepees, schouder, tenniselleboog en achillespees klachten en carpaaltunnelsyndroom. Fysiotherapeut Xander Verbeek past naast zijn andere behandelingen ook o.a shockwave therapie toe. Xander specialiseert zich verder in oro faciale therapie, hoofd-, nek- en kaak-pijnklachten. Xander heeft daarnaast veel ervaring met sport blessures.

Afspraak maken?

Jan Vermin

Xander Verbeek

Josien Beekwilder

Josien Beekwilder

Massagetherapeut - FrictiJo

Dit is wat ik het allerliefste doe: er met gerichte en professionele massages voor zorgen dat jij je volledig kunt ontspannen en/of van bepaalde klachten afkomt. Met jaren ervaring als massagetherapeut en massage docent, heb ik me gespecialiseerd in: sportmassage, ontspanningsmassage, bindweefselmassage, hoofdpijn­massage, cupping en medical tape. Wat ik je graag wil meegeven: blijf niet met klachten rondlopen, gun jezelf een massage.

Afspraak maken?

Stephanie van Stockum

Coach, mindfulness & meditatie trainer - SBC Coaching

Ik ben gediplomeerd coach en geef je een thuisgevoel tijdens onze sessies. Ik ondersteun je graag wanneer je bijvoorbeeld: zingeving zoekt; een zwaarte voelt; stress ervaart; vastloopt in het ouderschap; je onrustig voelt; slaapproblemen hebt; moeite hebt met bepaalde emoties en/of bij andere mentale klachten in de privé- of werksfeer. Maar ook bij terugkerende pijnklachten in het lichaam. Zet de eerste stap naar de verandering die je wenst door een vrijblijvende kennismaking met mij in te plannen om te zien wat ik voor je kan betekenen.

Afspraak maken?

Stephanie van Stockum

Ruud Langeveld

Ruud Langeveld

Mental Coach, Live the Connection methode - Ontmoet de voorbijganger

Beïnvloed stress je leven meer dan je zou willen en ben je op zoek naar een oplossing? Als ervaringsdeskundige en als mental coach help ik je met het verminderen van die stress. Zo achterhalen we de oorzaak en werken samen aan een oplossing om de negatieve effecten van stress te voorkomen. Vaak komen stressklachten door een vicieuze cirkel van lichamelijke klachten en belemmerende overtuigingen. Laten we die samen doorbreken.

Afspraak maken?

Elfriede Oosterlaan

Life/loopbaan coach, Zweedse massage therapeut en docent

In jou zit een passie, een talent, dat zin geeft aan jouw bestaan. Door middel van een 1 op 1 tafel (familie/relatie) opstelling wordt snel helder hoe je met kleine stappen op weg kan naar jouw zingeving. Maar ik gun je ook massage als onderdeel van de gezonde leefstijl. Massage stimuleert de bloedsomloop, verlicht pijnlijke spieren en zorgt dat je lekker kunt bewegen. In een dag leer ik je hoe je zelf een Zweedse ontspanningsmassage kunt geven. Ik beloof je dat je hier heel je leven wat aan hebt.

Afspraak maken?

Elfriede Oosterlaan

Stefanie Schweins

Stefanie Schweins

osteopaat

Al sinds mijn jongste jaren weet ik dat ik graag mensen wil helpen. Daarom ben ik allereerst tot fysiotherapeut geschoold en heb 10 jaar ervaring opgedaan in dit mooie vak. Daarna heb ik mijn droom verwezenlijkt en heb ik de opleiding tot osteopaat afgerond aan de International Academy of Osteopathie te Düsseldorf. Nu help ik als osteopaat vanuit mijn eigen kliniek veel verschillende mensen met uiteenlopende fysieke klachten en pijnen. Mijn specialisme; vrouwen die zwanger zijn of (willen) worden.

Afspraak maken?