Team

Osteo Health Clinic is de kliniek in Delft waar je met jouw specifieke fysieke en mentale klachten terecht kunt bij een fijn team van behandelaars en coaches. Altijd professioneel, persoonlijk en zorgvuldig. Zo helpen we je graag bij uiteenlopende klachten en pijnen aan de rug, nek, gewrichten, buik of hoofd. Last van stress, een burn-out of andere problemen in de privé- of werksfeer? Laten we er samen wat aan doen. Ook voor (sport)massages, massage lessen, shockwave, echografie acupunctuur en dry-needling is Osteo Health Clinic de professionele kliniek in Delft.

Stefanie Schweins

Osteopaat

Al sinds mijn jongste jaren weet ik dat ik graag mensen wil helpen. Daarom ben ik allereerst tot fysiotherapeut geschoold en heb 10 jaar ervaring opgedaan in dit mooie vak. Daarna heb ik mijn droom verwezenlijkt en heb ik de opleiding tot osteopaat afgerond aan de International Academy of Osteopathie te Düsseldorf. Nu help ik als osteopaat vanuit mijn eigen kliniek veel verschillende mensen met uiteenlopende fysieke klachten en pijnen. Mijn specialisme; vrouwen die zwanger zijn of (willen) worden.

Afspraak maken?

Stefanie Schweins

Ruud Langeveld

Ruud Langeveld

Mental Coach, Live the Connection methode - Ontmoet de voorbijganger

Beïnvloed stress je leven meer dan je zou willen en ben je op zoek naar een oplossing? Als ervaringsdeskundige en als mental coach help ik je met het verminderen van die stress. Zo achterhalen we de oorzaak en werken samen aan een oplossing om de negatieve effecten van stress te voorkomen. Vaak komen stressklachten door een vicieuze cirkel van lichamelijke klachten en belemmerende overtuigingen. Laten we die samen doorbreken.

Afspraak maken?

Jan Vermin & Xander Verbeek

Fysiotherapeuten - Living-Fit

Jan Vermin en Xander Verbeek vormen samen het fysiotherapie duo in Delft. Een divers duo waar je voor veel verschillende behandelingen terecht kunt. Jan is al sinds 1980 fysiotherapeut en tevens geschoold in dry-needling, acupunctuur, manuele therapie, echografie en shockwavetherapie. Shockwaves zijn geluidsimpulsen met zeer veel energie, die zich als golven in de diepte verplaatsen. Daarmee wordt shockwavetherapie succesvol ingezet voor o.a. de behandeling van hielspoor, kniepees, schouder, tenniselleboog en achillespees klachten en carpaaltunnelsyndroom. Fysiotherapeut Xander Verbeek past naast zijn andere behandelingen ook o.a shockwavetherapie toe. Xander specialiseert zich verder in oro-faciale therapie, hoofd-, nek- en kaak-pijnklachten. Xander heeft daarnaast veel ervaring met sport blessures.

Afspraak maken?

Bel 010-41634847 of maak ga naar living-fit.nl